Offertes maak je digitaal

Breng jij nog offertes uit in PDF? Zonde! Digitale offertes maken meer indruk, zijn makkelijker om te maken en fijner om te ontvangen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
01.

Offertes uitbrengen in een handomdraai

offerte maken in een handomdraai

De Offri blokkendoos

Offertes stel je samen uit blokken. Je kunt eenvoudig pagina's, teksten, afbeeldingen, video's en producten toevoegen. De begroting wordt volautomatisch voor je uitgerekend. Offri werkt zo eenvoudig dat je zonder instructies aan de slag kan.
offerte maken met hergebruik van elementen

Elementen hergebruiken

Maatwerk-offertes bevatten veel hergebruikt materiaal. Organiseer al deze elementen in je catalogus: portfolio, bureaupresentatie, al je producten - wat jij wilt. Je hebt vanaf nu één centrale plek voor wat je je klanten wilt vertellen.
offerte sjablonen gebruiken

Sjablonen

Breng je vaak sterk vergelijkbare offertes uit? Stel dan één keer een sjabloon samen, al of niet met elementen uit je catalogus. Maak een offerte met behulp van een sjabloon en Offri vult automatisch namen in en rekent de begroting voor je uit.
foutloze offerte maken met offri

Foutloos werken

Gebruik tags om te voorkomen dat de verkeerde naam of bedrijfsnaam in je offerte terecht komt. Begrotingen worden automatisch berekend, rekening houdend met BTW, optionele posten en periodieke kosten.
02.

Offertes superstrak opvolgen

offertes opvolgen

Al je offertes in één dashboard

Geen gesleep meer met bestanden, maar een real-time registratie van openstaande, verlopen, gewonnen en verloren offertes. Met handige filters om je te kunnen focussen op de offertes die er op dat moment toe doen.
statistieken van je offertes

Weet of je offerte wordt gelezen

Zodra de ontvanger van je offerte deze opent, krijg je direct bericht. Bovendien wordt in iedere offerte per element geregistreerd hoe lang de ontvanger deze in beeld heeft gehad.
samen een offerte maken

Maak je offerte  as we speak

Net een goed gesprek gehad? Dan wil je zo snel mogelijk een offerte sturen natuurlijk. Als je je catalogus goed hebt ingericht kun je de offerte al tijdens het gesprek af hebben. De snelste offerte maakt altijd meer kans op de deal.
notificatie van een offerte

Altijd bij de les met notificaties

Notificaties van alle belangrijke gebeurtenissen - een offerte die voor het eerste wordt gelezen, of een akkoord dat wordt gegeven - lees je real-time terug in het notification center in Offri, of gewoon in je mailbox.
03.

Offertes die een feest zijn om te ontvangen

persoonlijke offerte maken

Een persoonlijke benadering

Maak je offertes persoonlijk met video. Voeg alleen portfolio-items toe die voor die klant interessant zijn. Splits je begroting uit zodat je klant weet waar zij voor betaalt. Met Offri geef je het startsein van een succesvolle samenwerking.
offerte maken op je mobiel

Op ieder scherm, uit iedere printer

Digitale offertes worden de nieuwe norm. Offertes in Offri lezen op ieder scherm lekker weg. Natuurlijk willen veel mensen nu nog graag PDF's ontvangen. Offri biedt daarom altijd een perfect opgemaakte PDF-versie aan naast de digitale versie.
optie van een offerte product

Geef je klant opties

Bij het samenstellen van de begroting kun je per post opgeven of deze optioneel is, en of de post een vaste prijs, een schatting of een stelpost betreft. De ontvanger kan zelf de opties aanvinken en zo met de juiste begroting akkoord gaan.
offerte digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen

Om de opdracht te verstrekken kan de klant zijn digitale handtekening zetten, nadat akkoord is gegaan met de voorwaarden. Per mail wordt aan beide partijen een ondertekende versie voorgelegd. Succes met de klus!

Hoeveel ga jij besparen met Offri?

Als je één offerte scoort, heeft Offri zichzelf  al terugverdiend. Stel, je bent gemiddeld 3 uur kwijt aan het maken van één offerte. Terwijl je met Offri zo'n offerte in een uur kan maken. Wat zou je dat besparen?
Hoeveel offertes maak je per maand?
Dan bespaar je
€180 per maand
Dan bespaar je
€950 per maand
Dan bespaar je
€1.950 per maand
Dan bespaar je
€3.900 per maand

In een paar minuten aan de slag met digitale offertes

Bart

online marketeer

''Veel van wat ik doe is online. Het is dan wel zo logisch om ook je offertes online uit te brengen. Het is echt leuker offertes schrijven, zo.''
Aan de slag

Naomi

fotograaf

"Met Offri maak ik pijlsnel een prijs, en kan ik mijn werk heel snel in een collage laten zien. Klanten zeggen echt vaker ja!"
Sjabloon 'fotografie'

Voor de makers

Met Offri maak ik offertes voor mijn opdrachten als fotograaf. Door de mogelijkheden in de layout kan ik beeld laten spreken en haal ik veel makkelijker opdrachten binnen.
Start met het makers-template

Voor de persoonlijke aanpak

Met Offri geef ik een persoonlijke draai aan offertes. Door gebruik te maken van video's kan ik mijn potentiële klanten persoonlijk aanspreken en mijzelf goed presenteren.
Aan de slag

Anthonie

architect

"Dankzij Offri kunnen wij onze ontwerpen op prachtige manier in de offerte presenteren, zodat onze grootst kracht naar voren komt."
Aan de slag

Marianne

retailer

''Terwijl wij op kantoor offertes maken voor onze workshops, schrijven onze verkopers offertes in de showroom.''
Aan de slag

Thijs (internetbureau)

''Door de mogelijkheden in de
lay-out zien ook uitgebreide offertes er fantastisch uit zonder dat het een langdradig document word.''
Aan de slag