Blog / Ontmoet ons tijden The Next Web Conference 2022

Meet Offri @ TNW

We zijn er bij. Kom ook!

Banner TNW Conference 2022

TNW Conference 2022 is een tweedaagse conferentie voor internationale tech executives, beleidsmakers, startups, scale-ups en algemene tech-enthousiastelingen. Onder de 10.000 bezoekers vind je ondernemers, investeerders, bedrijven en overheden die samenkomen om de toekomst van technologie te ontdekken en te bespreken.

Offri neemt als beloftevolle startup deel aan deze conferentie. Je vindt onze stand op donderdag in het hart van de conferentie, bij de startups.

Ons team staat klaar om onze offerte software te laten zien aan de wereld. Dat wordt dus veel demo’s geven, pitchen, proosten en meters maken. Wij hebben er zin in. Zien we je daar?

The Next Web staat centraal in de tech-industrie en biedt mediacampagnes, tech-evenementen, innovatieprogramma’s en kantoorlocaties in Amsterdam. The Next Web houdt ieder jaar meer dan 25.000 mensen betrokken bij spectaculaire technische innovaties en activeringen. Ieder jaar organiseert The Next Web de TNW Conference. Dit jaar in Taets Art & Event Park in Amsterdam.