Nieuwe functie voor next level catalogusbeheer: drag ’n drop. Met deze intuïtieve functie organiseer je terugkerende teksten en producten in de catalogus nóg makkelijker. We leggen je uit hoe de catalogus en zijn drag ’n drop functie je helpt om tijd te besparen in het maken van offertes.

Een catalogus vol met terugkerende teksten

In offertes heb je te maken met terugkerende teksten. Vaak maak je een kopie van een eerdere offerte in Word en pas je die aan. Lekker foutgevoelig en tijdrovend. Offri heeft daar een slimme oplossing voor: een catalogus met componenten en producten.

Componenten zijn onderdelen die je (her)gebruikt om je offertes op te bouwen. Denk aan een introductie tekst, visie van de organisatie, algemene voorwaarden, duurzaamheid en bijvoorbeeld een omschrijving van het team en/of bedrijf. Dat betekent één keer instellen en oneindig hergebruiken.

Datzelfde geldt voor ‘producten’ alleen bij producten voeg je ook alle prijsgegevens in die automatisch op de begroting komen zodra je deze in een offerte toevoegt. Handig!

Alle componenten en producten komen samen in de ‘Catalogus’. Deze catalogus was al een echte time saver, maar met de drag ‘n drop functie erbij is het helemaal een feestje!

Clean desk policy in je catalogus

Een schone werkplek zorgt voor focus. Dat geldt ook voor de catalogus van Offri. Zodra je met Offri gaat werken of als je al een tijdje met Offri werkt, zie je de catalogus groeien. Je houdt deze motor van je offerteproces – waar ook je collega’s in werken – overzichtelijk met categorieën.

Met de drag ’n drop functie sleep je componenten en producten nu eenvoudig naar de gewenste categorieën in je catalogus. Het reorganiseren van de catalogus is daarmee een fluitje van een cent. Of het nu gaat om het aanpassen van de volgorde van producten of het verplaatsen van componenten naar andere categorieën: het is een simpele drag ’n drop-actie.

Offri inzetten voor het stroomlijnen van je offertebeheer

Verlies geen kostbare tijd met het handmatig opstellen van offertes. Met Offri stroomlijn je je offertebeheer en werk je efficiënter – ook in een team – aan offertes. Maak gebruik van componenten en producten binnen een overzichtelijke catalogus. Je kiest en plaatst snel en moeiteloos de juiste producten en diensten in je offerte. Zelfs al tijdens een verkoopgesprek!