Veiligheid / Privacyverklaring

Privacyverklaring

Uw privacy is voor Offri van groot belang. Wij houden ons uiteraard aan de privacywetgeving. Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Versie: 2 juni 2020

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op onze website offri.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Offri.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een abonnement afneemt, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, NAW-gegevens, IP-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Toegang portaal

Met ons portaal krijgt u toegang tot een beheeromgeving waar u zelf uw offertes kunt beheren. Wij houden bij wat u gedaan heeft en wanneer, zodat daar bewijs van is.

Hiervoor gebruiken wij uw IP-adres en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden na het einde van de dienstverlening aan u.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wilt u dit niet, dan kunt u dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw IP-adres en session-ID’s. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens en e-mailadres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees na bestelling, tenzij u aangeeft dat u dit niet wilt. Deze gegevens worden bewaard tot een maand nadat u het abonnement hebt opgezegd.

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per e-mail, via social media en per telefoon.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Op social media kunt u ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt dit ook aangeven als u wordt gebeld.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze bedrijfsactiviteiten of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen potentieel uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om onze websites goed te laten werken, en u te kunnen leveren wat u heeft gekocht.

Wij werken samen met de volgende partijen:

  • Google: plaatsen cookies voor statistieken en zoekmachine-optimalisatie.
  • Intermax: cloud-opslag voor diensten en databases.
  • MailChimp: bijhouden namen en e-mailadressen voor het afleveren van onze nieuwsbrief.
  • Microsoft: cloud-opslag voor geüploade afbeeldingen en bestanden.
  • Tilaa BV: cloud-opslag voor diensten en databases.
  • Webflow: hosting van onze website.

Cookies

Offri maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten, behalve voor Google AdWords om onze website beter vindbaar te maken. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Google verwijdert de gegevens na 14 maanden.

Als u video’s inplakt in uw offertes, is het mogelijk dat de video-dienst (zoals Vimeo en YouTube) een cookie plaatst. Wij proberen het plaatsen van dergelijke cookies zo veel mogelijk te voorkomen door het gebruik van een “no-cookies” optie, waar deze optie bestaat.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • De toegang tot uw inlogomgeving wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Uw accountgegevens, offertes, en geüploade gegevens worden alleen opgeslagen binnen de Europese Unie, waar strenge privacyregels gelden.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert.
  • Wij maken alleen gebruik van ICT-leveranciers met een ISO27001, ISO9001 en NEN7510 certificatie.
  • Wij maken dagelijks backups van al uw gegevens. Deze backups bevinden zich op een andere locatie. Deze backups worden in rust versleuteld opgeslagen.
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opgeslagen zijn.
  • Wij voeren regelmatig onderhoud uit aan onze systemen, om deze zo goed mogelijk te beschermen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij soms ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen.
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben.
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens.
  • Intrekken van toestemming.
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Offri BV
Mauritsweg 23
3012 JR Rotterdam
info@offri.nl
010-2540050

Heb je vragen of suggesties? Neem contact op via support@offri.nl of boek nu online een gesprek met ons Support team. Wij helpen je graag verder met een offerte maken en het versturen van jouw digitale offerte.