Home / Voorbeeldoffertes

Iedereen werkt met Offri

Doe inspiratie op met de voorbeeldoffertes of gebruik ze gelijk om jouw eerste offerte in elkaar te zetten. In de voorbeeldoffertes zie je hoe je alle verschillende mogelijkheden van Offri kunt inzetten om een strak vormgegeven en interactieve offerte te maken.

💻 Alles in de browser

Voor de creative

We snappen dat het ontwerp van je offerte mega belangrijk is voor jou als creative. Met Offri maak je heel eenvoudig altijd mooie offertes, mét je eigen sausje. Ja, echt waar. Probeer maar.

Bekijk voorbeeldofferte
🤤 Een smakelijk voorproefje in offerte vorm

Voor de cateraar

Met Offri klik je op maat gemaakte offertes gemakkelijk en snel in elkaar, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van een perfecte cateringervaring voor je klanten. Waarom nog tijd verspillen als het eenvoudiger en sneller kan met Offri?

Bekijk voorbeeldofferte
🌱 Nooit meer onkruid in je offerte

Voor de hovenier

Presenteer je tuinontwerpen in Offri en blaas de klant omver met een interactieve offerte. Doe waar je goed in bent en win nieuwe klanten.

Bekijk voorbeeldofferte
📷 Beelden zeggen meer

Voor de fotograaf

Het maken van offertes is niet het leukste onderdeel van je werk. Jij wil doen waar je goed in bent: fotograferen! Wat als dat anders kan?

Bekijk voorbeeldofferte
🎨 Net zo strak als jouw schilderwerk

Voor de schilder

Offertes maken kost veel tijd toch? En jij wil liever doen waar je goed in bent: schilderen! Met Offri kan het sneller en makkelijker. Tijdens een gesprek klik je je offerte zo in elkaar.

Bekijk voorbeeldofferte
🌻 Laat de bloemen spreken

Voor de bloemist

Als bloemist wil je je tijd besteden aan het creëren van mooie bloemstukken, niet aan het maken van offertes. Met de offertesoftware van Offri maak je snel en gemakkelijk offertes die net zo mooi zijn als je bloemstukken.

Bekijk voorbeeldofferte