Home / Voorbeeldoffertes

Schiet uit de startblokken

Met de offerte software van Offri maak je snel en gemakkelijk offertes die een verhaal vertellen voor jouw doelgroep. Bespaar tijd door templates te maken en hergebruiken voor een gericht verhaal met bijpassende foto's uit jouw portfolio. Bekijk onze voorbeeld offertes en zie hoe jij jouw toekomstige klant kan verbazen met jouw offertes.

🌱 Nooit meer onkruid in je offerte

Voor de hovenier

Presenteer je tuinontwerpen in Offri en blaas de klant omver met een interactieve offerte. Doe waar je goed in bent en win nieuwe klanten.

Bekijk voorbeeldofferte
📷 Beelden zeggen meer

Voor de fotograaf

Het maken van offertes is niet het leukste onderdeel van je werk. Jij wil doen waar je goed in bent: fotograferen! Wat als dat anders kan?

Bekijk voorbeeldofferte
🌻 Laat de bloemen spreken

Voor de bloemist

Als bloemist wil je je tijd besteden aan het creëren van mooie bloemstukken, niet aan het maken van offertes. Met de offertesoftware van Offri maak je snel en gemakkelijk offertes die de wensen van jouw klanten weerspiegelen.

Bekijk voorbeeldofferte
🎨 Net zo strak als jouw schilderwerk

Voor de schilder

Het maken van offertes is waarschijnlijk niet het leukste onderdeel van je werk als schilder. Jij wil doen waar je goed in bent: schilderen! Wat als je dat anders kon doen?

Bekijk voorbeeldofferte
🤤 Een smakelijk voorproefje in offerte vorm

Voor de cateraar

Met Offri klik je op maat gemaakte offertes gemakkelijk en snel in elkaar, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van een perfecte cateringervaring voor je klanten. Waarom nog tijd verspillen aan het opstellen van offertes als het eenvoudiger en sneller kan met Offri?

Bekijk voorbeeldofferte