Home / Voorbeeldoffertes

Iedereen werkt met Offri

Doe inspiratie op met de voorbeeldoffertes of gebruik ze gelijk om jouw eerste offerte in elkaar te zetten. In de voorbeeldoffertes zie je hoe je alle verschillende mogelijkheden van Offri kunt inzetten om een strak vormgegeven en interactieve offerte te maken.

🏡 Open de deur naar succes

Voor de makelaar

Als makelaar wil je je tijd besteden aan het verbinden van mensen met hun droomhuis, niet aan het verdrinken in papierwerk. Met de offertesoftware van Offri maak je snel en gemakkelijk offertes die net zo uitnodigend zijn als het huis dat je verkoopt.

Bekijk voorbeeldofferte
💻 Alles in de browser

Voor de creative

We snappen dat het ontwerp van je offerte mega belangrijk is voor jou als creative. Met Offri maak je heel eenvoudig altijd mooie offertes, mét je eigen sausje. Ja, echt waar. Probeer maar.

Bekijk voorbeeldofferte
🤤 Een smakelijk voorproefje in offerte vorm

Voor de cateraar

Met Offri klik je op maat gemaakte offertes gemakkelijk en snel in elkaar, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van een perfecte cateringervaring voor je klanten. Waarom nog tijd verspillen als het eenvoudiger en sneller kan met Offri?

Bekijk voorbeeldofferte
🌐 Ontgrendel het web van mogelijkheden

Voor het webbureau

Als webbureau wil je je tijd besteden aan het creëren van digitale meesterwerken, niet aan het verdrinken in administratie. Met de offertesoftware van Offri creëer je snel en moeiteloos offertes die net zo innovatief zijn als de websites die je bouwt.

Bekijk voorbeeldofferte
💪 Ontketen je coachingkracht

Voor de coach

Als coach wil je je tijd besteden aan het ontgrendelen van het potentieel van je cliënten, niet aan het worstelen met administratie. Met de offertesoftware van Offri maak je snel en gemakkelijk offertes die net zo inspirerend zijn als je coachingssessies.

Bekijk voorbeeldofferte
🌱 Nooit meer onkruid in je offerte

Voor de hovenier

Presenteer je tuinontwerpen in Offri en blaas de klant omver met een interactieve offerte. Doe waar je goed in bent en win nieuwe klanten.

Bekijk voorbeeldofferte
🎨 Net zo strak als jouw schilderwerk

Voor de schilder

Offertes maken kost veel tijd toch? En jij wil liever doen waar je goed in bent: schilderen! Met Offri kan het sneller en makkelijker. Tijdens een gesprek klik je je offerte zo in elkaar.

Bekijk voorbeeldofferte
📷 Beelden zeggen meer

Voor de fotograaf

Het maken van offertes is niet het leukste onderdeel van je werk. Jij wil doen waar je goed in bent: fotograferen! Wat als dat anders kan?

Bekijk voorbeeldofferte
🌻 Laat de bloemen spreken

Voor de bloemist

Als bloemist wil je je tijd besteden aan het creëren van mooie bloemstukken, niet aan het maken van offertes. Met de offertesoftware van Offri maak je snel en gemakkelijk offertes die net zo mooi zijn als je bloemstukken.

Bekijk voorbeeldofferte