Schilders maken offertes met Offri

Zeg vaarwel tegen die onaantrekkelijke Excel-spreadsheets voor je begroting. Vul je catalogus met informatie over je werkzaamheden, materialen, kosten en aanpak. En gebruik beelden van eerdere projecten om te laten zien wat je in huis hebt. Zo onderscheid je jezelf van andere schilders met duidelijke offertes die je super snel in elkaar zet.

14 dagen gratis uitproberen (zonder verplichtingen)

Je begroting automatisch doorgerekend

Schrijf één keer al je teksten, ondersteun deze met visuals, voer alvast de prijs in. De begroting zal automatisch worden berekend tijdens het maken van je offerte.

Gebruik sjablonen en componenten

Klik je offerte in één minuut bij elkaar met behulp van componenten en sjablonen. Stel ze in en voeg ze toe in je offerte. Koppel de offerte aan je contactpersoon en klaar!

Toch als PDF versturen?

Hoewel je Offri natuurlijk hebt genomen vanwege de online offertes, kan jij (en je klant) altijd van iedere offerte een PDF-versie bekijken en versturen.

Voorbeeldofferte voor schilders

Introductie

Begin met een introductie over de opdracht, een korte samenvatting van je salesgesprek of de dienst die je aanbiedt.

Werkzaamheden

Maak je planning en werkzaamheden helder voor je toekomstige klanten. Laat zien wat je gaat doen en hoe je dit gaat doen.

Beelden

Je klant overtuigen met je werk? Laat zien waar je goed in bent door vergelijkbare projecten visueel te presenteren in een collage.

Begroting

Ook een uitgebreide begroting laat je overzichtelijk zien aan je klant. Gebruik componenten uit je catalogus en klik je offerte super snel in elkaar. Je begroting wordt automatisch berekend.

Bekijk voorbeeldofferte

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken?

Maak dan gratis en vrijblijvend een account aan via Offri. In je workspace kan je nieuwe offerte aanmaken en onze voorbeeldoffertes terugvinden.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan kan je 14 dagen offri gratis uitproberen.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeldoffertes aan.
  3. Kies de voorbeeldofferte naar keuze.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.
Maak je eerste offerte Probeer het 14 dagen gratis

Met Lexact Telecom & ICT bieden we meerdere diensten aan en is Offri perfect om offertes mee te versturen. De offerte software biedt een mooie layout en ik heb alle onderdelen klaar staan in het systeem, dus de offerte is snel gemaakt. Het bespaart ons ongeveer 75% van de tijd voor het maken van offertes.

Lex Daamen Lexact