Schilders maken offertes met Offri

Zeg vaarwel tegen die onaantrekkelijke Excel-spreadsheets voor je begroting. Vul je catalogus met informatie over je werkzaamheden, materialen, kosten en aanpak. En gebruik beelden van eerdere projecten om te laten zien wat je in huis hebt. Zo onderscheid je jezelf van andere schilders met duidelijke offertes die je super snel in elkaar zet.

14 dagen gratis uitproberen (zonder verplichtingen)

Je begroting automatisch doorgerekend

Schrijf één keer al je teksten, ondersteun deze met visuals, voer alvast de prijs in voor je werkzaamheden. De begroting word automatisch berekend tijdens het maken van je offerte.

Gebruik sjablonen en componenten

Klik je offerte in één minuut bij elkaar met behulp van componenten en sjablonen. Vul je catalogus één keer en je klikt je volgende offerte zo in elkaar.

Toch als PDF versturen?

Hoewel je Offri natuurlijk hebt genomen vanwege de online offertes, kan jij (en je klant) altijd van iedere offerte een PDF-versie bekijken en versturen.

Voorbeeldofferte voor schilders

Introductie

Begin met een introductie over de opdracht, een korte samenvatting van de het verkoopgesprek of de dienst die je aanbiedt.

Werkzaamheden

Maak je planning en werkzaamheden helder voor je toekomstige klanten. Laat zien wat je gaat doen en hoe je dit gaat doen.

Beelden

Je klant overtuigen met je werk? Laat zien waar je goed in bent door vergelijkbare projecten visueel te presenteren in een collage.

Begroting

Ook een ingewikkelde begroting laat je in Offri overzichtelijk zien aan je klant. De begroting wordt automatisch berekend op basis van de producten in de offerte.

Bekijk de volledige voorbeeldofferte

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken?

Maak dan gratis en vrijblijvend een account aan via Offri. In je workspace kan je nieuwe offerte aanmaken en onze voorbeeldoffertes terugvinden.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan kan je 14 dagen offri gratis uitproberen.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeldoffertes aan.
  3. Kies de voorbeeldofferte naar keuze.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.
Maak je eerste offerte Probeer het 14 dagen gratis

‘’Met Offri kunnen we ons brede aanbod vastleggen in de catalogus. Alle medewerkers kunnen daarmee offertes invullen. Dit gaat snel en makkelijk met een team. Alle offertes die bij ons de deur uit gaan hebben hetzelfde karakter.’’

Rick van Buuren QS Gezondheidsmanagement BV