Creatives maken offertes met Offri

Je maakt nu waarschijnlijk al prachtige offertes in je favoriete ontwerp tool. Je kopieert de vorige gewonnen offerte om aan te passen maar het kost nog steeds veel tijd. Met Offri kan het makkelijk, snel én mooi. Maak je eigen sjablonen en vul de catalogus. Dan klik je zo je volgende offerte in elkaar.

14 dagen gratis uitproberen (zonder verplichtingen)

Voeg beeld en video toe

Laat zien waar jij goed in bent: visualiseren. Gebruik visuals, stilstaand of bewegend, om je offerte te versterken. Met Offri maak je gemakkelijk een interessant en duidelijk geheel.

Klik, klak, klaar

Klik in een handomdraai jouw ideale offerte in elkaar met onze handige sjablonen en componenten. Voeg beelden en video's toe van jouw werk en laat zien wat jou uniek maakt.

Je begroting automatisch doorgerekend

Schrijf één keer al je teksten, ondersteun deze met visuals, voer alvast de prijs in voor je werkzaamheden. De begroting word automatisch berekend tijdens het maken van je offerte.

Voorbeeldofferte voor creative agencies

Introductie

Begin met een introductie over de opdracht, een korte samenvatting van het salesgesprek en het doel van de samenwerking.

Professionals

Maak het persoonlijk en stel jouw team van professionals voor aan de toekomstige klant. Zo kan de klant alvast kennismaken met het team.

Het ontwerpproces

Je hebt een uitgebreid verhaal om aan je toekomstige klant te vertellen: het ontwerpproces. Ontzettend belangrijk voor de klant en een kunst om kortbondig te beschrijven.

Begroting

Laat je begroting overzichtelijk zien aan je klant. Gebruik componenten uit je catalogus en klik je offerte in elkaar. Je begroting wordt automatisch berekend.

Bekijk de volledige voorbeeldofferte

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken?

Laat zien waar je goed in bent en onderscheid jezelf van de concurrentie door indrukwekkende offertes te maken. Bespaar tijd door templates te maken en hergebruiken voor een gericht verhaal met bijpassende foto’s uit jouw portfolio.

Naast het gemak van het maken van offertes, kan je met Offri ook inspiratie opdoen voor het maken van jouw eigen unieke offertes. Bekijk voorbeeld offertes om te zien hoe je een verhaal kan vertellen aan jouw doelgroep en hoe je de templates kan hergebruiken voor een gerichte offerte.

Maak vrijblijvend een account aan via Offri en ontdek hoe jij je toekomstige klanten kan verbazen met jouw offertes. En het beste nieuws? Je kunt Offri nu 14 dagen gratis uitproberen! Ontdek snel hoe Offri jouw offerteproces kan transformeren en jouw projecten tot leven kan brengen voor toekomstige klanten.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan kan je 14 dagen offri gratis uitproberen.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeldoffertes aan.
  3. Kies de voorbeeldofferte naar keuze.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.
Maak je eerste offerte Probeer het 14 dagen gratis

Geweldige tool die ons veel tijd bespaard. We krijgen regelmatig feedback van klanten die aangeven dat ze het prettig vinden om de offerte op deze wijze te ontvangen en accorderen. De confetti is natuurlijk de meest geniale feature. Al-met-al absoluut een 5 sterren review waard!

Arne Lubbers Virtual Builders