Bloemisten maken offertes met Offri

Als bloemist wil je je tijd besteden aan het creëren van mooie bloemstukken, niet aan het maken van offertes. Met de offertesoftware van Offri maak je snel en gemakkelijk offertes die de wensen van jouw klanten weerspiegelen.

14 dagen gratis uitproberen (zonder verplichtingen)

Voeg beeld en video toe

Laat zien waar jij goed in bent door prachtige beelden van je bloemstukken te verwerken in de offertes. Bekijk de voorbeeld offerte en zie hoe jij je toekomstige klant gaat binnenhalen.

Bespaar tijd met sjablonen en componenten

Schrijf één keer een goed verhaal, voeg prachtige foto's toe van jouw werk en klik super snel een nieuwe offerte in elkaar.

Digitaal ondertekenen

Met Offri kan je niet alleen super snel prachtige offertes maken, maar je kunt ze ook nog eens lekker makkelijk digitaal ondertekenen!

Voorbeeldofferte voor bloemisten

Introductie

Begin met een introductie over de opdracht, een korte samenvatting van de aanvraag en de wensen van de klant.

Laat jezelf zien

Laat zien wie je bent en waarom je dit fantastische werk doet. Waarom moet de potentiële klant voor jou kiezen? Dat doe je niet alleen met tekst maar ook met beelden.

Begroting

Laat je begroting overzichtelijk zien aan je klant. Gebruik componenten uit je catalogus en klik je offerte in elkaar. Je begroting wordt automatisch berekend.

Bekijk de volledige voorbeeldofferte

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken?

Laat zien waar je goed in bent en onderscheid jezelf van de concurrentie door indrukwekkende offertes te maken. Bespaar tijd door templates te maken en hergebruiken voor een gericht verhaal met bijpassende foto’s uit jouw portfolio.

Naast het gemak van het maken van offertes, kan je met Offri ook inspiratie opdoen voor het maken van jouw eigen unieke offertes. Bekijk voorbeeld offertes om te zien hoe je een verhaal kan vertellen aan jouw doelgroep en hoe je de templates kan hergebruiken voor een gerichte offerte.

Maak vrijblijvend een account aan via Offri en ontdek hoe jij je toekomstige klanten kan verbazen met jouw offertes. En het beste nieuws? Je kunt Offri nu 14 dagen gratis uitproberen! Ontdek snel hoe Offri jouw offerteproces kan transformeren en jouw projecten tot leven kan brengen voor toekomstige klanten.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan kan je 14 dagen offri gratis uitproberen.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeldoffertes aan.
  3. Kies de voorbeeldofferte naar keuze.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.
Maak je eerste offerte Probeer het 14 dagen gratis

Met Lexact Telecom & ICT bieden we meerdere diensten aan en is Offri perfect om offertes mee te versturen. De offerte software biedt een mooie layout en ik heb alle onderdelen klaar staan in het systeem, dus de offerte is snel gemaakt. Het bespaart ons ongeveer 75% van de tijd voor het maken van offertes.

Lex Daamen Lexact