Makelaars maken offertes met Offri

Klik op maat gemaakte offertes gemakkelijk en snel in elkaar met Offri. Zodat jij je kunt concentreren op bezichtigingen en onderhandelingen. Waarom nog tijd verspillen als het eenvoudiger en sneller kan?

14 dagen gratis uitproberen (zonder verplichtingen)

Begroting automatisch doorgerekend

Schrijf één keer al je teksten, ondersteun deze met visuals, én voer alvast de prijs in. De begroting word automatisch berekend tijdens het maken van je offerte.

Gebruik sjablonen en componenten

Klik in een handomdraai een complete offerte in elkaar met sjablonen en componenten. Nog een halfuurtje om de offerte te personaliseren en klaar is kees!

Digitaal ondertekenen

Met Offri kan je niet alleen gemakkelijk en snel offertes maken, maar ook nog eens digitaal ondertekenen. Je potentiële klant kan met een klik op de knop en een digitale krabbel akkoord gaan.

Voorbeeldofferte voor makelaars

Introductie

Begin met een persoonlijke introductie waarin je je voorstelt en de ontvanger informatie geeft over de inhoud van de offerte.

Een duidelijk verhaal

Zonder langdradige lange lappen tekst in je offerte maar wel een compleet en duidelijk verhaal vertellen. Breek je tekst op in stukken en kleed het visueel aan.

Vragen stellen

Heb je vragen voor de ontvanger? Maak gebruik van het reactie blok waarmee eenvoudig een meerkeuze antwoord gegeven kan worden. Naast dat het erg handig is voor jezelf zorgt het er ook voor dat de ontvanger actief bezig is met het lezen van de offerte.

Bekijk de volledige voorbeeldofferte

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken?

Onderscheid jezelf van de concurrentie door indrukwekkende offertes te maken. Bespaar tijd door templates te gebruiken om super snel offertes van hoge kwaliteit de deur uit te sturen.

Naast het gemak van het maken van offertes, kan je met Offri ook inspiratie opdoen voor het maken van jouw eigen unieke offertes. Bekijk voorbeeld offertes om te zien hoe je een verhaal kan vertellen aan jouw doelgroep en hoe je de templates kan hergebruiken voor een gerichte offerte.

Maak vrijblijvend een account aan via Offri en ontdek hoe jij je toekomstige klanten kan verbazen met jouw offertes. En het beste nieuws? Je kunt Offri nu 14 dagen gratis uitproberen! Ontdek snel hoe Offri jouw offerteproces kan transformeren en jouw projecten tot leven kan brengen voor toekomstige klanten.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan kan je 14 dagen offri gratis uitproberen.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeldoffertes aan.
  3. Kies de voorbeeldofferte naar keuze.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.
Maak je eerste offerte Probeer het 14 dagen gratis

Met Lexact Telecom & ICT bieden we meerdere diensten aan en is Offri perfect om offertes mee te versturen. De offerte software biedt een mooie layout en ik heb alle onderdelen klaar staan in het systeem, dus de offerte is snel gemaakt. Het bespaart ons ongeveer 75% van de tijd voor het maken van offertes.

Lex Daamen Lexact