Cateraars maken offertes met Offri

Je potentiële klant een saai A4'tje voorschotelen? Je serveert je gerechten toch ook niet op een plastic wegwerpbordje. Met Offri maak je interactieve offertes voor een optimale klantbeleving.

14 dagen gratis uitproberen (zonder verplichtingen)

Voeg beeld en video toe

Een offerte om je vingers bij af te likken. Die maak je door beelden van jouw smakelijke creaties toe te voegen. Ze kunnen zomaar de kers op de taart zijn die jouw potentiële klant over de streep trekt.

Klik, klak, klaar

Met sjablonen en componenten wordt het maken van offertes een fluitje van een cent! Koppel de offerte aan je contactpersoon en voilà, ready to go!

Digitaal ondertekenen

Offri biedt je de ultieme gemakkelijkheidsfactor: naast het moeiteloos en snel creëren van offertes, kunnen ze ook digitaal ondertekend worden!

Voorbeeldofferte voor cateraars

Introductie

Begin met een introductie over de opdracht, een korte samenvatting van de aanvraag en belangrijke informatie over de plaats en datum.

Informatie

Met een duidelijk verhaal kun je uitleggen waarom jij de beste partij bent voor de klant. Ondersteun je tekst met foto's of visuals voor een offerte die lekker wegleest.

Menukaart

Laat zien wat je specialiteiten zijn door je menukaart te presenteren in je offertes. Laat je overheerlijke gerechten zien in een slideshow of collage.

Begroting

In de begroting voeg je makkelijk extra optionele posten toe. Je maakt het overzichtelijk en makkelijk voor de klant om dat extraatje mee te pakken.

Bekijk de volledige voorbeeldofferte

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken?

Laat zien waar je goed in bent en onderscheid jezelf van de concurrentie door indrukwekkende offertes te maken. Bespaar tijd door templates te maken en hergebruiken voor een gericht verhaal met bijpassende foto’s uit jouw portfolio.

Naast het gemak van het maken van offertes, kan je met Offri ook inspiratie opdoen voor het maken van jouw eigen unieke offertes. Bekijk voorbeeld offertes om te zien hoe je een verhaal kan vertellen aan jouw doelgroep en hoe je de templates kan hergebruiken voor een gerichte offerte.

Maak vrijblijvend een account aan via Offri en ontdek hoe jij je toekomstige klanten kan verbazen met jouw offertes. En het beste nieuws? Je kunt Offri nu 14 dagen gratis uitproberen! Ontdek snel hoe Offri jouw offerteproces kan transformeren en jouw projecten tot leven kan brengen voor toekomstige klanten.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan kan je 14 dagen offri gratis uitproberen.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeldoffertes aan.
  3. Kies de voorbeeldofferte naar keuze.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.
Maak je eerste offerte Probeer het 14 dagen gratis

Fantastisch systeem. Maakt ons leven een stuk makkelijker. Er zijn nog wel wat verbeterpuntjes, maar het wordt ook steeds verbeterd.

Jan Opgerold - Foodtrucks en evenementen