Hoveniers maken offertes met Offri

Weg met die lelijke Excel sheets voor je begroting. Maak interactieve offertes met informatie over je ontwerpen, technieken, kosten en plan van aanpak. Zo onderscheid je jezelf van andere hoveniers en scoor je meer offertes. Benieuwd naar onze voorbeeldofferte? Laat je inspireren.

14 dagen gratis uitproberen (zonder verplichtingen)

Je begroting automatisch doorgerekend

Schrijf één keer al je teksten, ondersteun deze met visuals, voer alvast de prijs in. De begroting zal automatisch worden berekend tijdens het maken van je offerte.

Gebruik sjablonen en componenten

Klik je offerte in één minuut bij elkaar met behulp van componenten en sjablonen. Stel ze in en voeg ze toe in je offerte. Koppel de offerte aan je contactpersoon en klaar!

Toch als PDF versturen?

Hoewel je Offri natuurlijk hebt genomen vanwege de online offertes, kan jij (en je klant) altijd van iedere offerte een PDF-versie bekijken en versturen.

Voorbeeldofferte voor hoveniers

Introductie

Begin met een introductie over de opdracht, een korte samenvatting van je salesgesprek of de dienst die je aanbiedt. En laat jezelf zien met een foto of video, lekker persoonlijk!

Planning

Maak je planning helder voor je toekomstige klanten. Laat zien wat je gaat doen en hoe je dit gaat doen met duidelijke visuals en tekst.

Beelden

Voor jou is het duidelijk, deze planten en bomen gaan fantastisch staan in de nieuwe tuin. Voor je potentiele klant is dit niet zo vanzelfsprekend, zet beelden in om je klant een goed beeld van het plan te geven.

Begroting

Laat de begroting overzichtelijk zien aan je klant. Gebruik componenten uit je catalogus en klik je offerte in elkaar. Je begroting wordt automatisch berekend.

Bekijk de volledige voorbeeldofferte

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken?

Met de voorbeeld offertes van Offri kan je inspiratie opdoen voor het maken van jouw eigen offertes. Door te kijken naar de opmaak en inhoud van de voorbeeld offertes kan je zien hoe je een verhaal kan vertellen aan jouw doelgroep.

Daarnaast kan je de templates van de voorbeeld offertes ook hergebruiken. Zo kan je snel en gemakkelijk een gerichte offerte maken met bijpassende foto’s uit jouw eigen portfolio.

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken? Maak dan gratis en vrijblijvend een account aan via Offri. In je workspace kan je nieuwe offerte aanmaken en onze voorbeeldoffertes terugvinden.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan kan je 14 dagen offri gratis uitproberen.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeldoffertes aan.
  3. Kies de voorbeeldofferte naar keuze.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.

''Geweldig bedrijf met goede ondersteuning. Veel winnende offertes door de tools die je kan gebruiken voor de perfecte lay-out.’’

Joost Boersma Schuttingbroeders
Maak je eerste offerte Probeer het 14 dagen gratis