Webbureaus maken offertes met Offri

Als webbureau wil je je tijd besteden aan het ontwerpen van indrukwekkende websites, niet aan het maken van offertes. Met de offertesoftware van Offri creëer je snel en moeiteloos offertes die de behoeften van jouw klanten perfect weergeven.

14 dagen gratis uitproberen (zonder verplichtingen)

Voeg beeld en video toe

Laat zien waar jij uitblinkt door je indrukwekkende projecten en ontwerpen van je websites te vertonen in de offertes. Maak er een slideshow van om die toekomstige klant te overtuigen.

Je begroting automatisch doorgerekend

Schrijf één keer al je teksten, ondersteun deze met visuals, voer alvast de prijs in voor je werkzaamheden. De begroting word automatisch berekend tijdens het maken van je offerte.

Digitaal ondertekenen

Met Offri kan je niet alleen super snel prachtige offertes maken, maar je kunt ze ook nog eens lekker makkelijk digitaal ondertekenen!

Voorbeeldofferte voor webbureaus

Introductie

Laat jezelf zien met een korte introductie over je digitale bureau. Geef een korte samenvatting van de aanvraag en laat de klant zien dat jij enthousiast bent.

Een verhaal vertellen

Als internet bureau vertel jij andermans verhalen met kleuren, vormen, code en ontwerpen. Leg uit wat jij als web bureau te bieden hebt en vertel je eigen verhaal aan de klant.

Team voorstellen

Niks overtuigt een klant beter van jouw fantastische diensten als een enthousiast team. Stel je team voor door een collage toe te voegen van je collega's. Vertel iets over jezelf en je team.

Begroting

Laat je begroting overzichtelijk zien aan je klant. Gebruik componenten uit je catalogus en klik je offerte in elkaar. Je begroting wordt automatisch berekend.

Bekijk de volledige voorbeeldofferte

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken?

Laat zien waar je goed in bent en onderscheid jezelf van de concurrentie door indrukwekkende offertes te maken. Bespaar tijd door templates te maken en hergebruiken voor een gericht verhaal met bijpassende foto’s uit jouw portfolio.

Naast het gemak van het maken van offertes, kan je met Offri ook inspiratie opdoen voor het maken van jouw eigen unieke offertes. Bekijk voorbeeld offertes om te zien hoe je een verhaal kan vertellen aan jouw doelgroep en hoe je de templates kan hergebruiken voor een gerichte offerte.

Maak vrijblijvend een account aan via Offri en ontdek hoe jij je toekomstige klanten kan verbazen met jouw offertes. En het beste nieuws? Je kunt Offri nu 14 dagen gratis uitproberen! Ontdek snel hoe Offri jouw offerteproces kan transformeren en jouw projecten tot leven kan brengen voor toekomstige klanten.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan kan je 14 dagen offri gratis uitproberen.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeldoffertes aan.
  3. Kies de voorbeeldofferte naar keuze.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.
Maak je eerste offerte Probeer het 14 dagen gratis

Met Lexact Telecom & ICT bieden we meerdere diensten aan en is Offri perfect om offertes mee te versturen. De offerte software biedt een mooie layout en ik heb alle onderdelen klaar staan in het systeem, dus de offerte is snel gemaakt. Het bespaart ons ongeveer 75% van de tijd voor het maken van offertes.

Lex Daamen Lexact