Fotografen maken offertes met Offri

Het maken van offertes is vaak niet het meest inspirerende onderdeel van je werk als fotograaf. Maar wat als dit anders kan? Bekijk onze voorbeeldoffertes en ontdek hoe jij jouw toekomstige klanten kan verbazen met jouw offertes.

14 dagen gratis uitproberen (zonder verplichtingen)

Voeg beeld en video toe

Een simpel A4'tje gevuld met tekst zal niet de indruk maken die je voor ogen hebt. Je wilt potentiële klanten laten zien waar jij goed in bent en hoe jouw stijl aansluit bij hun wensen.

Gebruik sjablonen en componenten

Klik in een handomdraai jouw ideale offerte in elkaar met onze handige sjablonen en componenten. Voeg beelden en video's toe van jouw werk en laat zien wat jou uniek maakt.

Digitaal ondertekenen

Met Offri kan je niet alleen gemakkelijk en snel offertes maken, maar ook nog eens digitaal ondertekenen. Je potentiële klant kan met een klik op de knop en een digitale krabbel akkoord gaan.

Voorbeeldofferte voor fotografen

Introductie

Begin met een introductie over de opdracht, een korte samenvatting van de aanvraag en belangrijke informatie over de plaats en datum van de fotoshoot.

Portfolio

Laat zien waar je goed in bent door je portfolio te presenteren in je offertes. Laat je werk zien in een slideshow of collage.

Begroting

Laat je begroting overzichtelijk zien aan je klant. Gebruik componenten uit je catalogus en klik je offerte in elkaar. Je begroting wordt automatisch berekend.

Bekijk de volledige voorbeeldofferte

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken?

Laat zien waar je goed in bent en onderscheid jezelf van de concurrentie door indrukwekkende offertes te maken. Bespaar tijd door templates te maken en hergebruiken voor een gericht verhaal met bijpassende foto’s uit jouw portfolio.

Naast het gemak van het maken van offertes, kan je met Offri ook inspiratie opdoen voor het maken van jouw eigen unieke offertes. Bekijk voorbeeld offertes om te zien hoe je een verhaal kan vertellen aan jouw doelgroep en hoe je de templates kan hergebruiken voor een gerichte offerte.

Maak vrijblijvend een account aan via Offri en ontdek hoe jij je toekomstige klanten kan verbazen met jouw offertes. En het beste nieuws? Je kunt Offri nu 14 dagen gratis uitproberen! Ontdek snel hoe Offri jouw offerteproces kan transformeren en jouw projecten tot leven kan brengen voor toekomstige klanten.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan kan je 14 dagen offri gratis uitproberen.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeldoffertes aan.
  3. Kies de voorbeeldofferte naar keuze.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.
Maak je eerste offerte Probeer het 14 dagen gratis

Met Lexact Telecom & ICT bieden we meerdere diensten aan en is Offri perfect om offertes mee te versturen. De offerte software biedt een mooie layout en ik heb alle onderdelen klaar staan in het systeem, dus de offerte is snel gemaakt. Het bespaart ons ongeveer 75% van de tijd voor het maken van offertes.

Lex Daamen Lexact