Coaches maken offertes met Offri

Knutsel trainingsplannen moeiteloos in elkaar met offri. Zodat jij je kunt focussen op het motiveren en transformeren van levens. Waarom nog uren zwoegen als het simpeler en sneller kan?

14 dagen gratis uitproberen (zonder verplichtingen)

Voeg beeld en video toe

Een coachingsvoorstel om van te dromen. Dat creëer je door inspirerende afbeeldingen van jouw transformerende sessies toe te voegen. Ze kunnen net dat extra zetje zijn dat jouw potentiële cliënt nodig heeft om de sprong te wagen.

Gebruik sjablonen en componenten

Tover in no-time een volledige offerte tevoorschijn met behulp van sjablonen en bouwstenen. Besteed nog een klein halfuurtje aan het personaliseren van je offerte en voilà.

Digitaal ondertekenen

Met Offri kan je niet alleen gemakkelijk en snel offertes maken, maar ook nog eens digitaal ondertekenen. Je potentiële klant kan met een klik op de knop en een digitale krabbel akkoord gaan.

Voorbeeldofferte voor coaches

Introductie

Start met een enthousiaste introductie waarin je jezelf voorstelt en je passie voor coaching deelt. Geef de ontvanger inzicht in wat ze kunnen verwachten van jouw unieke coachingstraject.

Reviews

In het onderdeel 'Reviews' geef jij je klant een een kijkje in de ervaringen van eerdere cliënten. Het lezen van deze ervaringen kan je klant vertrouwen geven in de waarde en effectiviteit van jouw coachingssessies.

Begroting

In het onderdeel 'Begroting' toon jij je diensten en bijbehorende kosten. Laat ook verschillende pakketten en eventuele extra's zien op een gestructureerde manier. Dit biedt je toekomstige klant duidelijkheid over wat ze kunnen verwachten.

Bekijk de volledige voorbeeldofferte

Wil jij de volledige voorbeeld offerte bekijken?

Onderscheid jezelf van de concurrentie door indrukwekkende offertes te maken. Bespaar tijd door templates te gebruiken om super snel offertes van hoge kwaliteit de deur uit te sturen.

Naast het gemak van het maken van offertes, kan je met Offri ook inspiratie opdoen voor het maken van jouw eigen unieke offertes. Bekijk voorbeeld offertes om te zien hoe je een verhaal kan vertellen aan jouw doelgroep en hoe je de templates kan hergebruiken voor een gerichte offerte.

Maak vrijblijvend een account aan via Offri en ontdek hoe jij je toekomstige klanten kan verbazen met jouw offertes. En het beste nieuws? Je kunt Offri nu 14 dagen gratis uitproberen! Ontdek snel hoe Offri jouw offerteproces kan transformeren en jouw projecten tot leven kan brengen voor toekomstige klanten.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan kan je 14 dagen offri gratis uitproberen.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeldoffertes aan.
  3. Kies de voorbeeldofferte naar keuze.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.
Maak je eerste offerte Probeer het 14 dagen gratis

Met Lexact Telecom & ICT bieden we meerdere diensten aan en is Offri perfect om offertes mee te versturen. De offerte software biedt een mooie layout en ik heb alle onderdelen klaar staan in het systeem, dus de offerte is snel gemaakt. Het bespaart ons ongeveer 75% van de tijd voor het maken van offertes.

Lex Daamen Lexact