Veiligheid / Beveiliging

Beveiliging

Jouw gegevens moeten alleen voor jou toegankelijk zijn. Wij spannen ons daarom in om jouw gegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Hiervoor nemen wij onder andere de volgende maatregelen.

  • De toegang tot jouw inlogomgeving is afgeschermd met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Alleen jij (en door jou geautoriseerde personen) kunnen de offertes en andere gegevens in jouw account zien. Als je een offerte verstuurt, gebeurt dit met een unieke link waardoor alleen de ontvanger deze kan bekijken.
  • Je kunt met inlogverificatie (2FA) een extra beveiligingslaag instellen. Het is ook mogelijk om deze inlogverificatie voor iedereen binnen een Offri-workspace af te dwingen, zodat iedereen die toegang heeft tot je Offri-account, ook afdoende beveiligd is.
  • Jouw accountgegevens, offertes, en geüploade gegevens worden alleen opgeslagen binnen de Europese Unie. Wij werken met ICT-leveranciers die binnen de EU hun systemen hebben, of de mogelijkheid hebben om een “EU” zone te kiezen voor data-opslag. Zo garanderen wij dat jouw gegevens altijd onder de strenge EU-privacyregels vallen.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert. Door deze versleuteling is het onmogelijk dat iemand op hetzelfde wifi-netwerk meeluistert met wat je invoert of leest. Wij zorgen dat de versleuteling zo up-to-date mogelijk is.
  • Wij maken dagelijks backups van jouw gegevens. Deze backups bevinden zich op een andere locatie dan onze productie-locatie. Deze backups worden in rust versleuteld opgeslagen. Hierdoor bestaat er altijd een veilige reddingsmogelijkheid, in geval dat de productie-locatie mocht worden getroffen door een catastrofe.
  • Wij maken alleen gebruik van ICT-leveranciers met een ISO27001 en ISO9001 certificatie. Hierdoor weten we dat hun processen op orde zijn, en veiligheid hoog in het vaandel staat.
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opgeslagen zijn. Alle elektronische gegevens worden uiteraard opgeslagen in streng beveilligde datacentra. Maar ook een eventuele ‘paper trail’ wordt goed beveiligd.
  • Wij voeren regelmatig onderhoud uit aan onze systemen, om deze zo goed mogelijk te beschermen. Hierbij zorgen we dat de Offri-applicatie, het besturingssysteem, de webservers en de database telkens aan de laatste normen voldoen. Dit verkleint de kans op een datalek. Wij proberen dit onderhoud zo in te plannen dat jij hier zo weinig mogelijk last van hebt.

Heb je nog vragen over onze beveiliging of onze techniek? Stel ze gerust via info@offri.nl!