Op 16 en 17 juni 2022 stonden we in de Business Hall van TNW Conference om onze offerte software Offri te presenteren. TNW Conference is Europese leading tech festival met namen als Edward Snowden, Sir Tim Berners-Lee en president Zelensky op het programma. We zagen ze allemaal! Daarnaast was er ruimte voor de presentatie van start-ups en veel, héél veel netwerken. We nemen je mee voor een sfeerimpressie van de deelname van Offri als startup tijdens TNW Conference 2022.

Onze boodschap tijdens TNW Conference 2022 was simpel: ‘Stop making ugly pdf’s – create better proposals’. Het stond met koeienletters op onze t-shirts. En dat sloeg aan: bezoekers gingen vanaf de andere kant van het terrein op zoek naar onze stand voor een demo-presentatie van onze offerte software. Ons team van Offri professionals stond klaar om onze software te laten zien aan de wereld en hebben heel wat demo’s gegeven.

Naast het geven van demo’s hebben we ons product meerdere malen gepitcht, genoten van inspirerende sprekers over de meest uiteenlopende onderwerpen in de tech industrie, ontspannen in het reuzenrad en genoten van live muziek in de food area met een vegan hamburgers in de hand.

Na twee dagen netwerken en presenteren zijn we huiswaarts gekeerd. met een rugzak vol bruikbare feedback, enthousiasme en ideeën. We verwerken momenteel alle aanvragen en input en kijken uit naar volgend jaar!

The Next Web

The Next Web staat centraal in de tech-industrie en biedt mediacampagnes, tech-evenementen, innovatieprogramma’s en kantoorlocaties in Amsterdam. The Next Web houdt ieder jaar meer dan 25.000 mensen betrokken bij spectaculaire technische innovaties en activeringen. Ieder jaar organiseert The Next Web de TNW Conference. Dit jaar in Taets Art & Event Park in Amsterdam.