Daar zit je dan. Om 9 uur ‘s ochtends met een bakkie koffie te staren naar je scherm. Je begint de dag met het maken van een offerte, want hij móet vandaag de deur uit. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen.

Je googelt op voorbeeld offerte en komt uit op dit blog.

Goed dat je er bent!

Een offerte maken is vakwerk. Hoe je offerte eruit ziet en wat erin staat, hangt af van wat voor producten of diensten je aanbiedt. Voor iedere offerte geldt in ieder geval: je klant valt of staat met een heldere en overzichtelijke offerte die er betrouwbaar uitziet.

 

Offerte maken

In je offerte staan altijd een aantal vaste onderwerpen, zoals:

✅ Bedrijfsgegevens

✅ Gegevens van uw klant

✅ Datum van de offerte

✅ Offertenummer

✅ Geldigheidsduur van je offerte

✅ Voorwaarden

✍ Duidelijk beschrijving van wat je doet en wat je niet doet

✍ Duidelijke planning

✅ Overzichtelijke begroting

✅ Verwijzing naar de algemene voorwaarden

Dat is nogal een lijst.

In de offerte software Offri tackel je direct 8 van deze 10 punten. Dan hoef je alleen nog maar aan een duidelijke beschrijving van wat je doet en wat je niet doet en een planning te werken. En je hoeft ook niet na te denken over hoe je de offerte vormgeeft, want dat is ook al voor je gedaan.

Voorbeeld offerte

Waarom zou je zelf het wiel uitvinden als je gebruik mag maken van een voorbeeld offerte? Het geeft je inspiratie, bespaart je tijd, energie en misschien zelfs een paar grijze haren.

We hebben voorbeelden klaarstaan voor creatives agencies, cateraars, hoveniers, fotografen, schilders en bloemisten. Gebruik een passende voorbeeld offerte als basis voor je eigen offertes.

Onze voorbeeld offerte is een soort bouwpakket, compleet met alle benodigde onderdelen en instructies. Het enige wat je hoeft te doen, is je eigen unieke draai geven aan de voorbeeld offerte die jij hebt gekozen en voilà, je hebt een professionele offerte die indruk maakt op je klanten.

Tijdens het gebruiken van de voorbeeld offerte zie je gelijk hoe je alle verschillende mogelijkheden van Offri inzet om een strak vormgegeven en interactieve offerte te maken.

Je vindt de ze in je profiel in Offri. Het enige wat je hoeft te doen is je registreren voor de proefversie van Offri.

  1. Maak een nieuwe offerte.
  2. Switch de voorbeeld offertes aan.
  3. Kies de mooiste voorbeeldofferte.
  4. Geef er je eigen draai aan met tekst, beeld en producten.

Veel succes!