Aan de slag / Aanmelden bij Offri

Aanmelden bij Offri

Je kan Offri na aanmelding 14 dagen gratis uitproberen. We vragen bij aanmelding niet om je betaalgegevens. We helpen je op weg waar mogelijk.

Hoe meld ik mij aan voor Offri?

 1. Ga naar de Aanmeldpagina op offri.nl.
 2. Vul je gegevens in.
 3. Dat is het! Je kan meteen aan de slag. Probeer Offri eens uit met de voorbeeldofferte, zo zie je gelijk de mogelijkheden voor jouw offerte.

Als je je als eerste gebruiker hebt aangemeld voor een account, dan ben je automatisch ook de beheerder en eigenaar van het account. Dit kun je overdragen zodra je meer gebruikers hebt uitgenodigd.

VIDEO: Je abonnement bevestigen (1 min.)

Abonnement bevestigen

 1. Allereerst. Supergaaf, dank je wel! 👏
 2. Log in op Offri.
 3. Klik op het icoon van je bedrijf (desktop: linksonderin), en dan op Workspaces beheren. Het concept van Workspaces leggen we hier uit.
 4. In het overzicht van workspaces kun je bij iedere workspace waar je beheerder of eigenaar van bent het account beheren. Klik bij de betreffende workspace op account beheren.
 5. Kies het abonnement dat bij je past. Let erop dat je het maximale aantal openstaande offertes niet overschrijdt bij het bevestigen van je abonnement. Misschien is het nodig om offertes te verwijderen, als verloren te markeren of te archiveren.
 6. Je wordt hierna door je eerste betaling geloodst. Als je je abonnement bevestigt voordat je gratis probeerperiode is afgelopen, dan tellen we die dagen gewoon bij je eerste maand op. Deze betaling vindt plaats met behulp van iDeal. Met die betaling bevestig je het abonnement.
 7. Hierna wordt je abonnement maandelijks automatisch geïncasseerd.

Aanmelden bij Offri via uitnodigingslink

Bestaande gebruikers kunnen andere (al of niet bestaande) gebruikers uitnodigen voor Offri.


Om anderen uit te nodigen:

 1. Log in op Offri.
 2. Klik op het icoon van je bedrijf (desktop: linksonderin), en dan op Workspaces beheren.
 3. Kies de Workspace waaraan je gebruikers wil toevoegen.
 4. Klik op Nieuw teamlid uitnodigen en volg de instructies.

Om de uitnodiging te accepteren:

 1. De uitnodiging wordt per e-mail verstuurd. In die e-mail zit een link om de uitnodiging te accepteren.
 2. Als je al een profiel hebt bij Offri, dan word je automatisch toegevoegd en kun je meteen bij de betreffende workspace, met dezelfde login.
 3. Als je nog geen account hebt bij Offri, dan zal eerst om je gegevens worden gevraagd om een profiel aan te kunnen maken. Direct daarna kun je in de Workspace waarvoor je bent uitnodigd.

Heb je vragen of suggesties? Neem contact op via support@offri.nl of boek nu online een gesprek met ons Support team. Wij helpen je graag verder met een offerte maken en het versturen van jouw digitale offerte.