Beheer / Betaalgegevens en facturen

Betaalgegevens en facturen

Meer gebruikers toevoegen? Upgrade dan je account. Wil je downgraden? Hou er dan rekening mee dat je gebruikers en workspaces binnen de limieten vallen.

Een abonnement afsluiten of je abonnement beheren.

Je abonnement beheer je binnen je account.

1. Ga naar organisaties beheren
  2. Kies het account en klik op account instellingen
  3. Kies het abonnement dat je wilt afsluiten of wijzigen

Rekening voor incasso wijzigen

1. Ga naar Workspaces beheren
  2. Klik bij de betreffende workspace(s) op account-instellingen
  3. Klik op ‘Incasso wijzigen’
  4. Je wordt gevraagd een betaling te doen van €0,01 met één van de ondersteunde betaalmethoden
  5. De rekening waarmee deze €0,01 wordt voldaan, zal de nieuwe rekening zijn waarop wij maandelijks incasseren

Facturen inzien

Voordat wij een incasso uitvoeren, ontvangt u een factuur via het mailadres dat is opgegeven bij uw account-instellingen. Dit adres kunt u hier ook wijzigen. Wilt u toch nog een kopie van de factuur ontvangen? Neem contact met ons op via support@offri.nl.

Heb je vragen over de pakketten? Of problemen met je abonnement afsluiten? Neem contact op met ons Support Team via support@offri.nl.