Offertes maken / Meertaligheid

Meertaligheid

Offri is in het Nederlands, Engels en Duits beschikbaar. Het is mogelijk om zowel in Offri zelf als in de communicatie naar klanten toe in Nederlands, Duits en/of Engels naar buiten te treden.

Vul (product)componenten in meerdere talen in

Een workspace kan in het Engels, Duits of Nederlands worden ingesteld. Nieuwe gebruikers worden in die taal uitgenodigd, en zien dan ook Offri in die betreffende taal. Wel kan iedere gebruiker de taal van de workspace ‘overrulen’ door in hun profiel te kiezen voor een Engelse, Duitse of Nederlandse versie van Offri.

Een workspace kan ook meertalig worden ingesteld – hier wordt het interessant. Dit geeft de mogelijkheid om per contact, per sjabloon, per component en per offerte in te stellen of deze in Nederlands of Engels wordt ingesteld. Zo kun je dus Engelstalige klanten een volledig Engelse ‘offerte-ervaring’ bieden, terwijl je net zo goed Nederlandstalige klanten kan bedienen.

Wanneer meertaligheid wordt uitgeschakeld in een workspace, hebben de sjablonen, componenten, offertes en contracten geen taalopties meer en zullen ze de taal van de workspace aanhouden.
Als een offerte, sjabloon, component of klant eerder in een andere taal is gemaakt, zal het in de desbetreffende taal blijven.

In je catalogus kan je de componenten meertalig beheren.

  1. Een andere taalversie kan aan een onderdeel worden toegevoegd door gebruik te maken van de optie ‘kopiëren naar [taal]’ in het component.
  2. Prijsinformatie voor producten is niet meertalig.
  3. Bij het zoeken in het componenten dialoogvenster in de voorstel editor, wordt elke taalversie van een component als een afzonderlijk resultaat getoond.

Mis je een feature die je graag in je offerte zou willen gebruiken? Of heb je suggesties hoe Offri beter kan? Neem contact op met ons Support Team via support@offri.nl.