Nieuw in Offri / 19 Januari 2022

19 Januari 2022

Offri wordt regelmatig bijgewerkt. Je hoeft daar verder niets voor te doen: je krijgt ze automatisch. Hieronder lees je wat er is verbeterd. Heb je zelf ook ideeën hoe Offri beter kan? We horen het graag via support@offri.nl.

🖇️ Dupliceren

Vanaf nu is het mogelijk om zowel offertes, sjablonen als onderdelen in je catalogus te dupliceren. Je kunt daardoor bijzonder makkelijk productvarianten of verschillende versies van een offerte of sjabloon maken.

De nieuwe functie ‘Dupliceren’ vind je onder de drie stipjes in de overzichten van de modules Offertes, Sjablonen en Catalogus.

 

  Goedkeuring vragen

Soms wil je er zeker van zijn dat twee paar ogen naar een offerte hebben gekeken voordat deze de deur uit gaat. Dat kun je nu borgen met een tweetal opties die beschikbaar zijn in de instellingen van je workspace.

  • Je kunt inschakelen dat alleen managers of eigenaren van die workspace offertes mogen versturen. Je kan dan als auteur jouw offerte voorleggen, waarna zij de offerte na goedkeuring kunnen versturen.
  • De andere optie die je kan inschakelen is dat de auteur nooit de offerte zelf mag verzenden. Afhankelijk van de optie hierboven kun je dan aan iedereen in je organisatie de offerte voorleggen. Als een offerte aan je wordt voorgelegd, dan krijg je daarvan een bericht per e-mail, en je ziet het meteen terug in je Offri dashboard.

 

Verbeterde PDF-offertes

Hoewel je Offri natuurlijk hebt genomen vanwege de interactieve, online beschikbare offertes, kun je (en je klant) altijd van iedere offerte een PDF-versie bekijken. Deze PDF zal altijd verschillen van de online versie, maar we hebben de look ’n feel van deze PDF’s sterk verbeterd.

  • Er is weer plek voor de achtergrondafbeelding;
  • De pagina’s hebben een ruimere opzet;
  • De typografie is rechtgetrokken;
  • Het scherm waarin de PDF wordt gemaakt is rustiger van opzet;
  • De PDF opent automatisch als deze klaar is.

 

Meer kleine wijzigingen

🕰 Het dashboard toont nu altijd offertes op chronologische volgorde.
💅 Het loginscherm is vernieuwd, in de stijl van offri.nl.
⏩ Offri werkt veel sneller als je tussen modules wisselt.