Nieuw in Offri / 28 november 2023

28 november 2023

Offri wordt regelmatig bijgewerkt. Je hoeft daar verder niets voor te doen: je krijgt ze automatisch. Hieronder lees je wat er is verbeterd. Heb je zelf ook ideeën hoe Offri beter kan? We horen het graag via support@offri.nl.

💰 Meerdere munteenheden

Offri kon tot vandaag alleen offertes maken in euro’s. Nu kun je meerdere munteenheden voeren en in je offertes gebruiken (één munteenheid per offerte). Selecteer in de workspace instellingen de munteenheden die je gebruikt. Bij producten kun je voor elke munteenheid de prijsinformatie invullen. Maak een nieuwe offerte en selecteer de juiste munteenheid. Alle producten en de begroting veranderen automatisch naar de gekozen munteenheid. Super handig als je offertes maakt in verschillende munteenheden.

👉 Vormgeving documentblok

Het blok ‘Document’ heeft een nieuw jasje aangetrokken. Bovendien worden meerdere documenten in één blok netjes bij elkaar samengevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld aan het einde van je offerte in een keer alle benodigde documenten plaatsen.

📄 Tekst uitlijnen

Links, rechts of gecentreerd. Je kunt zelf je teksten uitlijnen in de teksteditor. Meer vrijheid in het vormgeven van je offerte dus. Ook te combineren met de uitlijning van afbeeldingen.

👩‍🦰 E-mailadres en telefoonnummer linken

Naast een webadres kun je ook een emailadres of telefoonnummer linken in de teksteditor. Zo is het voor de ontvanger nog makkelijker om contact met je op te nemen. Gebruik een email of telefoon link bijvoorbeeld bij de contactgegevens van de afzender.

Meer kleine wijzigingen

🔵 Meertalige componenten hebben nu een klein label. Zo kun je zien in welke talen het component is gemaakt én welke versie je in de offerte zet.

🔗 Componenten die zijn gelinkt in een sjabloon waren te herkennen aan de hand van een 🔒 slotje. Dat icoon is vervangen door een link.

❌ Als een offerte in het dashboard wordt gemarkeerd als verloren, dan wordt geen notificatie meer uitgestuurd naar de klant.

🌅 Achtergrondafbeeldingen in offertes worden op mobiel niet meer links uitgelijnd, maar gecentreerd, waardoor ze beter overkomen.

🌁 Support voor WEBP-afbeeldingen is verbeterd. Ze worden nu correct getoond in de Media Library en ze zijn makkelijker te plaatsen als afbeelding in een offerte.

👍 Ook offertes die nog in concept staan, kunnen reacties krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld aan een klant een eerste reactie vragen op een conceptofferte, zonder dat de klant meteen akkoord hoeft te geven.