Nieuw in Offri / 11 november 2020

Update: 11 november 2020

Offri wordt regelmatig bijgewerkt. Je hoeft daar verder niets voor te doen: je krijgt ze automatisch. Hieronder lees je wat er is verbeterd. Heb je zelf ook ideeën hoe Offri beter kan? We horen het graag via support@offri.nl.

🔐 Inlogverificatie (2FA)

Offertes kunnen gevoelige informatie bevatten, en die moeten goed beschermd worden. De beveiliging van de applicatie en van het platform waarop wij hosten wordt al goed beveiligd, maar nu is het ook mogelijk om een extra beveiligingslaag aan te brengen met een tweede inlogmethode (ook wel 2FA, of two factor authentication). Dat werkt eenvoudig:

  1. Open je profielpagina
  2. Zorg ervoor dat je een Authenticator App hebt, zoals Google Authenticator of Authy
  3. Vink in je profiel ‘Inlogverificatie’ aan en volg de instructies op

Vergeet niet om je backup-codes op een veilige plek op te slaan. Heb je een nieuwe telefoon? Klik dan in je profiel op ‘Opnieuw activeren’ en volg de instructies op.

Je kunt je eigen profiel en alle personen in je adresboek nu voorzien van een afbeelding, zodat je je offertes persoonlijker kunt maken en jouw zaken sneller kunt vinden binnen Offri:

📃 Sneller PDF’s maken

Het maken van PDF’s van meer complexe offertes werkte niet altijd snel, zeg maar traag. Onder de motorkap is het proces om PDF’s te genereren volledig gewijzigd, waardoor het nu snel en stabiel werkt. Omdat het oog ook wat wil, is voor jou en ontvangers van je offertes een laadscherm toegevoegd.

🐛 Bugfixes en kleine verbeteringen

  • Het icon voor openstaande offertes is vervangen van een ⚠️ naar een papieren ✈️.
  • Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren kunnen een profielfoto krijgen.
  • Bij het wijzigen van posten in de begroting van je offertes werkte dropdowns niet prettig. Dat werkt nu zoals je kan verwachten.