Nieuw in Offri / 21 April 2022

21 April 2022

Offri wordt regelmatig bijgewerkt. Je hoeft daar verder niets voor te doen: je krijgt ze automatisch. Hieronder lees je wat er is verbeterd. Heb je zelf ook ideeën hoe Offri beter kan? We horen het graag via support@offri.nl.

🏷️ Nieuw blok: producten

Het toevoegen van een product met prijsinformatie kon al door een product in je catalogus toe te voegen. Dat is wel eens lastig als je maatwerk-producten toevoegt die niet in je catalogus of sjablonen voorkomen. Je kan nu in je offerte een product-block toevoegen met prijsinformatie. Deze prijsinformatie wordt uiteraard automatisch opgenomen in je begroting.

Wanneer je producten uit je catalogus opneemt in een sjabloon, dan worden wijzigingen in je catalogus automatisch ook meegenomen in dat sjabloon. Dit kun je overigens per veld bepalen, zodat je in een sjabloon andere waarden kunt gebruiken dan in je catalogus.

 

🏆 Markeer een offerte als gewonnen

Natuurlijk gaan je meeste klanten akkoord op een offerte door in Offri een handtekening te zetten. Maar niet iedereen, altijd. Soms heb je genoeg aan een akkoord per e-mail of heb je juist een formele, uitgeprinte en met de hand ondertekende offerte in handen. Dat kun je nu ook in Offri vastleggen.

In het dashboard kun je offertes markeren als gewonnen. Je kunt daarbij ook bestanden uploaden, zodat je al je bewijslast altijd centraal hebt. Nadat een offerte is gemarkeerd als akkoord wordt deze zichtbaar als een gewonnen offerte, en worden de getallen meegenomen in de statistieken.

 

🎉 Confetti

Leuk: als je offerte akkoord is, schiet er een hele berg confetti over het scherm voor jou en voor je klant.

P.S. Mocht je het liever wat soberder houden: in de instellingen van je workspace kun je dit uitschakelen.

 

📄 Update verwerkersovereenkomst

In onze verwerkersoveenkomst maken we duidelijke afspraken over de verdeling van verantwoordelijkheden tussen jouw organisatie en Offri als het gaat om het verwerken van (persoons)gegevens. We hebben deze overeenkomst op enkele punten gewijzigd:

  1. De referenties naar de (niet meer bestaande) Wet bescherming persoonsgegevens zijn veranderd naar de AVG;
  2. In de bijlagen is een update doorgevoerd door wie, waar en waarom gegevens worden verwerkt.

De overeenkomst vind je in onze support-sectie. Wil je een door ons ondertekend exemplaar? Laat het weten via support@offri.nl, en we helpen je hier graag mee.

 

Meer kleine wijzigingen

👏 Als je in de editor zit, klapt het Offri-menu uit het Offri-logo linksbovenin.
✒️ In de text editor kun je nu ook kleine tekst plaatsen. Voor de kleine lettertjes.
🏆 De e-mail waarin een order wordt bevestigd, bevat nu ook de titel van de offerte.