Nieuw in Offri / 4 maart 2021

Update: 4 maart 2021

Offri wordt regelmatig bijgewerkt. Je hoeft daar verder niets voor te doen: je krijgt ze automatisch. Hieronder lees je wat er is verbeterd. Heb je zelf ook ideeën hoe Offri beter kan? We horen het graag via support@offri.nl.

🇬🇧 Meertaligheid

Offri is nu ook in het Engels beschikbaar en is daarmee ontwikkeld tot meertalige offerte software. Het is mogelijk om zowel binnen Offri als in de communicatie naar klanten toe in Nederlands én Engels naar buiten te treden:

  • Een workspace kan in het Engels of Nederlands worden ingesteld. Nieuwe gebruikers worden in die taal uitgenodigd, en zien dan ook Offri in die betreffende taal.
  • Iedere gebruiker, ongeacht de taal van de workspace, kan kiezen voor een Engelse of Nederlandse versie van Offri.
  • Een workspace kan ook meertalig worden ingesteld – hier wordt het interessant. Dit geeft de mogelijkheid om per contact, per sjabloon, per component en per offerte in te stellen of deze in Nederlands of Engels wordt ingesteld. Zo kun je dus Engelstalige klanten een volledig Engelse ‘offerte-ervaring’ bieden, terwijl je net zo goed Nederlandstalige klanten kan bedienen.

💰 Veelzijdigere begroting

  • Het is nu mogelijk om per post de zichtbaarheid van de prijs weer te geven. Zo kun je bijvoorbeeld wel het bedrag per categorie tonen en de posten in de categorie zichtbaar maken, maar het bedrag per post niet aan klanten tonen. Zo kun je makkelijker calculeren, terwijl je aan de klant een eenduidige prijs toont.
  • Gratis producten krijgen een label mee aan de rechterkant van de betreffende post.

🙉 Nieuwe indeling Catalogus

  • De catalogus was tot vandaag onderverdeeld in Componenten en Producten, die wel de categorieën deelden. Dit zijn nu samengevoegd tot één. Producten zijn ten opzichte van Componenten duidelijk te herkennen, en er kan ook op gefilterd worden.
  • In de catalogus kan gefilterd worden op taal, indien meertaligheid is ingeschakeld. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk zien welke componenten en producten al vertaald zijn.
  • Het onderdeel ‘Media’ is uit de Catalogus verwijderd, en heeft een eigen plekje gekregen in de linkerbalk van Offri.