Nieuw in Offri / 27 maart 2024

27 maart 2024

Offri wordt regelmatig bijgewerkt. Je hoeft daar verder niets voor te doen: je krijgt ze automatisch. Hieronder lees je wat er is verbeterd. Heb je zelf ook ideeën hoe Offri beter kan? We horen het graag via support@offri.nl.

🖋 Contractvormen

Je kunt naast offertes nu ook andere contractvormen versturen. Bij het maken van een nieuwe offerte en in de offerte instellingen kun je een andere contractvorm kiezen: een contract (zonder begroting) of een prijslijst (zonder totalen). Het is ook mogelijk om eerst een contract zonder begroting te versturen en daarna opnieuw te versturen als offerte met begroting. In de statistieken vind je een overzicht per contractvorm.

📷 Betere compressie voor afbeeldingen

Je kent .gif, .jpg en .png wellicht al als afbeeldingsformaten. Het relatief nieuwe Webp-formaat heeft een veel betere compressie. Alle (bitmap-)afbeeldingen die je in Offri ziet zijn vanaf nu in Webp – welk formaat je ook inlaadt, wij zetten het om naar webp, en verkleinen het formaat als het nodig is.

Offertes moeten hierdoor sneller worden, pdf’s moeten sneller worden aangemaakt, en we verwachten dat je minder problemen hebt met het gebruiken van grote hoeveelheden afbeeldingen in je offertes.

💳 IBAN toevoegen aan contact

Voeg het IBAN nummer van je klant toe aan het contact. Je kunt het IBAN nummer gemakkelijk in de offerte plaatsen door de tag @IBAN te gebruiken. De tag word automatisch ingevuld als het contact van de offerte is gekozen.

Meer kleine wijzigingen

🚲 Het is makkelijker om je abonnement te beheren vanuit je instellingen.

🏳‍🌈 De titels in de tabblad van je browser zijn verduidelijkt.

📱 De opmaak van het scherm waarin je klant akkoord geeft is geschikter gemaakt voor kleinere desktopschermen.

🤑 Producten importeren ondersteunt nu ook meerdere munteenheden.