Nieuw in Offri / 21 juni 2023

21 juni 2023

Offri wordt regelmatig bijgewerkt. Je hoeft daar verder niets voor te doen: je krijgt ze automatisch. Hieronder lees je wat er is verbeterd. Heb je zelf ook ideeën hoe Offri beter kan? We horen het graag via support@offri.nl.

🫳 Drag ’n Drop in de catalogus

Je kunt vanaf nu componenten en producten verplaatsen naar andere categorieën door ze te verslepen. Het is ook mogelijk om categorieën in z’n geheel te verslepen. Geen gedoe meer met het nummeren van categorieën, dus. Je catalogus is daardoor makkelijker te organiseren.

👍 Reacties in conceptoffertes

We zien dat gebruikers van Offri ook wel eens offertes in concept voorleggen. Reacties zijn in deze fase extra handig, omdat je vragen kan stellen aan je klant zonder dat er akkoord op een offerte hoeft te worden gegeven. We hebben het block Reacties hierop aangepast: ook in concept-offertes kunnen ontvangers een reactie plaatsen.

📒 Notities in gewonnen offertes

Notities zijn handig voor intern gebruik. Die wil je natuurlijk niet aan je klant laten zien. Maar het is wel handig om ze nadat de offerte is gewonnen of verloren nog eens te bekijken. Je kunt ze vanaf nu makkelijk in- en uitschakelen. Zodat je de offerte bijvoorbeeld over kan dragen aan degenen die de opdracht gaan uitvoeren.

⏫ Blok verplaatsen naar andere pagina

Blokken verplaatsen binnen een pagina was altijd al mogelijk. Je kunt nu ook blokken naar een andere pagina verplaatsen.