Nieuw in Offri / 28 december 2020

Update: 28 december 2020

Offri wordt regelmatig bijgewerkt. Je hoeft daar verder niets voor te doen: je krijgt ze automatisch. Hieronder lees je wat er is verbeterd. Heb je zelf ook ideeën hoe Offri beter kan? We horen het graag via support@offri.nl.

👩🏻‍🎨 Image editor

In Offri kun je altijd al zoveel afbeeldingen plaatsen als je wilt. Die afbeeldingen kun je nu ook opmaken, zodat ze veel subtieler in je offerte kunnwn worden gebruikt. Deze wijziging is een ware revolutie voor de manier waarop je Offri zult gebruiken:

  1. Je kunt afbeeldingen in ieder gewenst formaat bijsnijden
  2. Je kunt afbeeldingen styling meegeven: denk aan afgeronde hoeken en een kleurenfilter
  3. Je kunt afbeeldingen de volledige, halve en kwart breedte van je offerte maken, of er een extra klein icoon-formaat van maken
  4. Je kunt iedere afbeelding voorzien van tekst. Afhankelijk van de opzet komt de tekst over of naast de afbeelding te staan

De image editor kun je eenvoudigweg gebruiken door een afbeelding te plaatsen en er op te klikken. De benodigde knoppen verschijnen dan vanzelf in beeld.

📃 Collecties: collages, slideshows, grids en metselwerk

Waar je hierboven individueel geplaatste afbeeldingen kunt bewerken, zo wilden we ook het plaatsen van meerdere afbeeldingen in één keer leuker maken. Zo kun je je verhaal visueel nog veel beter aankleden: door verschillende producten te presenteren in prachtige collage in je offerte, in metselwerk-formaat, of in een overzichtelijk grid.

Iedere afbeelding in een collectie kan worden voorzien van tekst. Er zijn collages om je afbeeldingen groot of klein mee te presenteren. Je kan de hoeken van afbeeldingen rond maken, of een kleurenfilter meegeven.

🐛 Bugfixes en kleine verbeteringen

  • Het maken van PDF’s is nog een stap versneld, zodat ook collecties goed worden geplaatst.
  • We hebben een bug verholpen waarbij je je account niet kon verwijderen.
  • Het versturen van een offerte zonder titel verliep niet goed. Je wordt nu een handje geholpen als je dat bent vergeten.