Nieuw in Offri / 24 November 2021

24 November 2021

Offri wordt regelmatig bijgewerkt. Je hoeft daar verder niets voor te doen: je krijgt ze automatisch. Hieronder lees je wat er is verbeterd. Heb je zelf ook ideeën hoe Offri beter kan? We horen het graag via support@offri.nl.

🖌️ Interne notities in je offerte

  • Je kan nu notities maken binnen je offerte. Deze notities zijn wel binnen Offri te zien, maar kunnen niet aan klanten worden getoond.
  • Met het nieuwe blok ‘notities’ kun je zoveel notities toevoegen als je wilt. Handig voor de intake van je offerte, voor je eigen afwegingen in de offerte, of voor de overdracht naar je team.

 

🌍 Buitenlandse BTW

  • Op verzoek van al onze gebruikers, die zaken doen met onze buurlanden, is het nu mogelijk om Belgische en Duitse BTW tarieven in te voeren. Of alleen de BTW-tarieven van Nederland, België of Duitsland te voeren. Zo kan je voor je klanten in de buurlanden de offerte nog toegankelijker maken.
  • Jij kan hier gebruik van maken door deze optie in te schakelen via de instellingen van je workspace.

 

🚀 Meerdere producten in één component

  • Voor iedereen die graag net wat complexere offertes maakt met behulp van de catalogus, is er nu een kleine revolutie. Jij kan nu meerdere producten aan één item in je catalogus toevoegen.
  • Voeg al je producten los toe zonder omschrijving, om daarna in aparte componenten verschillende configuraties van die producten te maken.
  • Door deze stap kan jij fijner te werk gaan en je catalogus nóg overzichtelijker organiseren.

 

Meer kleine wijzigingen

🏷 De mobiele layout van offertes is flink verbeterd.
📐 In de editor wordt duidelijker aangegeven hoe groot ieder blok is.
🕵🏻‍♂️ Zoekfunctie om sneller afbeeldingen voor collecties te vinden.